Nicecream

Wat heb je nodig? (2 pers.):

2 bananen

300 gram kokosyoghurt

vanille extract, zoveel jij lekker vindt

 

Wat te doen?

Dit kan op twee manieren. De meest praktische:

bananen in schijfjes snijden en invriezen. Klaar voor deze nicecream? Dan de banaan uit de vriezer halen in de blender, yoghurt erbij en vanille extract toevoegen. Zet het apparaat aan en draaien maar, totdat je een lekker lobbige cream hebt. Nice!

 

Wat meer culinair bezig zijn? Bananen pureren en vermengen met de yoghurt en vanille extract. In de vriezer zetten en om het half uur doorroeren. Na zo'n twee uur zou het ijs redelijk stevig moeten zijn, maar nog goed door te roeren. Iets zoeter maken? Ahornsiroop of suiker doet wonderen. Ik doe er meestal nog wat fruit naar keuze op met wat poedersuiker. Nice!

Reactie schrijven

Commentaren: 0