Hoofdgerecht

Een lekker verrassend ander pastagerecht. Met crispy groenten uit de oven en een dressing die je bij een pastagerecht niet snel verwacht! Ok, je moet even wachten op je groenten uit de oven maar dat is het meer dan waard.

Een kleurrijke stoofpot die snel klaar is. Lekker met basmatirijst. Deze stew in a bowl is één van jouw nieuwe favorieten!

Weer zo'n lekker comfort gerecht. Even wat groenten snijden en de oven doet verder zijn werk. Serveer dit met couscous voor een complete maaltijd.

Een ideaal gerecht voor de wintermaanden. Ik adviseer je er nog zelfgemaakte appelmoes bij te eten, maar ook boerenkoolspruitjes (Kalettes) en Vitelotte Noir (paarse aardappeltjes) zijn er heerlijk bij!

Een ideaal gerecht voor de feestdagen. Dit is heel lekker met aardappelpuree. Een gezonde stoofpot voor de koude winterdagen!

Dit is bijna een eenpansgerecht. Je hoeft alleen de vegan kip even apart te bakken. Ik heb dit recept in heel wat varianten op internet voorbij zien komen. Ik denk dat je deze bereiding wel zult kunnen waarderen. Errug lekker.

Soba noedels met een five-spice saus en veel groenten. Lekker snel klaar en heel erg lekker.

Ik ben de laatste tijd wel van de curries. Met name omdat je met een paar kruiden in een handomdraai een lekkere curry op tafel zet. Geniet van deze simpele, maar lekkere curry! 

Dit gerecht is snel klaar en is vanwege de kokos en de sriracha zowel zoet als pittig. Heb je geen sriracha in huis? Dan gebruik je toch gewoon sambal oelek of voor een mildere variant zoete chilisaus!

Bulgur met onder andere Arabische kruiden en linzen. Dit gerecht is koud lekker bij de lunch,  maar warm als hoofdgerecht is dit zeker een aanrader. Met wat vegan kip zet je het nog wat completer op tafel!

Meer weergeven