Lunch

Pannenkoekjes op andere wijze. Koud zijn ze ook heel smakelijk. Als je hierbij nog stukjes ananas serveert, dan is het helemaal compleet!

Jij krijgt je vitaminen wel binnen met deze soep. Heel eenvoudig en groots van smaak!

Een ideale manier om je restjes groenten op te maken. Ik heb deze overheerlijke salade gemaakt met deze groenten, maar voeg zelf alle lekkere veggies toe die je over hebt. Het gaat hier met name om de pasta, de ananas en de dressing.

Ik noem dit lasagne omdat dit gerecht net als bij de pastavariant in laagjes wordt opgebouwd. Dit kun je het beste eten met wat stevig brood als lunch of met gekookte aardappelen als hoofgerecht.

Een salade met couscous, pistachenoten, geroosterde knoflook en abrikozen. Ook voor deze salade geldt: warm lekker, koud lekker!  

Lunch of hoofdgerecht? Een lekkere salade met rode bonen en een overheerlijke dressing! 

Get your greens met een friszoete mangosaus! Als je een wat overrijpe mango hebt liggen, dan kun je die hiervoor goed gebruiken. Dit lunchgerecht is echt weer eens wat anders.

Deze soep zal denk ik wel op jouw lijstje van favoriete recepten belanden. Lekker als stevige lunch en zeker vullend genoeg als maaltijdsoep.   

Dit is snel klaar en kan behalve als lunch ook als snack worden gegeten of met wat rijst als een hoofdgerecht.  

Dit is een verrassende dish. Lauwwarm lekker als avondeten. Koud ook als lunch heerlijk.

Meer weergeven