Mr. Lookfood. Meneertje ziet eten. Dutch foodie

Wie ben ik?

Mr. Lookfood. Nice to eat with you!

 

Vlees, kazen en wijnen. Ik houd ervan! Dit meneertje was echter wel vaak moe. Op een mooie zomeravond ontmoette ik op een terras fit jong volk. Zij volgden de recepten van verschillende vegan goeroes. Die ken je vast wel. Ik ben ook maar eens wat recepten gaan volgen. Er veranderde wat in mij! Fit en fruitig. 

 

Hoe minder zuivel en vlees ik gebruikte, hoe beter ik mij voelde. Ik werd Vegan fan. Uit eten met vrienden? Dan doe ik niet moeilijk. Gewoon een bescheiden stukje vlees, ijs en kaas toe. Voor de rest eet ik voor zoveel mogelijk plantaardig. Ik ben dus hip geworden. En creatief.

 

Met mijn IPhone fotografeer ik wat ik eet. Yep, the camera eats first. Foto's in mijn stijl. Bloggen met mijn kijk op vegan food. Ik zoek steeds naar vegan recepten en maak daar een eenvoudig te bereiden plantaardige versie van. Met de nodige knipoog. Mijn fantasie kent geen grenzen, zo blijkt.

 

Ga met mij mee op mijn reis. Volg mij op Instagram (mr.lookfood) en eet met mij mee. De beste recepten deel ik op deze website. Dit is fun, want in mijn dagelijkse praktijk doe ik totaal iets anders. Leuk je te ontmoeten! Nice to eat with you! &C and me

Ik ben er best een beetje trots op dat ik door het team van &C (het online media platform van Chantal Janzen) ben gevraagd om bij de kick-off een bijdrage te willen leveren. Een aantal van mijn foto's en recepten zijn inmiddels online gepubliceerd op www.andc.tv en in de app. Die lach van oor tot oor, hier op de foto, is dan ook niet voor niets.