Een lekker verrassend ander pastagerecht. Met crispy groenten uit de oven en een dressing die je bij een pastagerecht niet snel verwacht! Ok, je moet even wachten op je groenten uit de oven maar dat is het meer dan waard.

Een kleurrijke stoofpot die snel klaar is. Lekker met basmatirijst. Deze stew in a bowl is één van jouw nieuwe favorieten!

Weer zo'n lekker comfort gerecht. Even wat groenten snijden en de oven doet verder zijn werk. Serveer dit met couscous voor een complete maaltijd.

Pannenkoekjes op andere wijze. Koud zijn ze ook heel smakelijk. Als je hierbij nog stukjes ananas serveert, dan is het helemaal compleet!

Een ideaal gerecht voor de wintermaanden. Ik adviseer je er nog zelfgemaakte appelmoes bij te eten, maar ook boerenkoolspruitjes (Kalettes) en Vitelotte Noir (paarse aardappeltjes) zijn er heerlijk bij!

Een ideaal gerecht voor de feestdagen. Dit is heel lekker met aardappelpuree. Een gezonde stoofpot voor de koude winterdagen!

Dit is een lekker wintersoepje. Mindtwisted comfortfood all the way!

Dit is bijna een eenpansgerecht. Je hoeft alleen de vegan kip even apart te bakken. Ik heb dit recept in heel wat varianten op internet voorbij zien komen. Ik denk dat je deze bereiding wel zult kunnen waarderen. Errug lekker.

Jij krijgt je vitaminen wel binnen met deze soep. Heel eenvoudig en groots van smaak!

Een ideale manier om je restjes groenten op te maken. Ik heb deze overheerlijke salade gemaakt met deze groenten, maar voeg zelf alle lekkere veggies toe die je over hebt. Het gaat hier met name om de pasta, de ananas en de dressing.

Meer weergeven