Voorgerecht

Dit is een lekker wintersoepje. Mindtwisted comfortfood all the way!

Ik heb op Instagram veel reacties gehad op deze foto. Velen hebben mij gevraagd om het recept op mijn website te plaatsen. Deze soep moet je gewoon maken! Ik had mij vergist en in plaats van bloem, tarwemeel gebruikt. Dat bleek verrassend goed uit te pakken. Dus heb je geen bloem in huis, meel kan ook worden gebruikt.

Dit tartaartje zal je verrassen. Lekker als voorgerecht, maar met wat gekookte aardappelen en een salade erbij heb je een heerlijk hoofdgerecht. 

Sla is het belangrijkste ingrediënt voor deze bijzondere soep. Ik denk dat je best verrast zult zijn door de smaak.  

Een maaltijdsoep met een asian twist. Bijzonder is het toevoegen van de rode en de witte kool. Deze groenten maken het gerecht. De paddenstoelen koop ik het liefst bij op de markt, bij de toko of bij de Turkse supermarkt omdat ze daar naar mijn ervaring toch wat vleziger zijn dan in de gewone supermarkt.  

Als je zin hebt in een smaakvol soepje zonder al te veel moeite, dan is deze knoflooksoep zeker een aanrader. Vrees niet, na het eten van deze soep kun je nog gewoon sociaal doen. Geen kauwgum nodig.