Eat it raw!

Wat heb je nodig? (2 pers.)

250 gram spruitjes

1 eetlepel olijfolie

1 eetlepel sesamolie

1 ui

stukje gemberwortel, in stukjes

1 teen knoflook in dunne plakjes

3 eetlepels groentenbouillon

1 eetlepel limoensap

3 eetlepels amandelen, gehalveerd

4 eetlepels koriander

zout en peper

 

Wat te doen?

Kook de spruitjes 3 minuten in een pan met water. Verwijder de spruitjes met een schuimspaan. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en roerbak de spruitjes met de gember, ui en knoflook. Voeg de bouillon en limoensap toe en roerbak verder totdat de spruitjes een beetje zacht worden. Als laatste wat zout, peper, amandelen en seamolie toevoegen. Roerbak nog een minuutje en serveer met de koriander (althans, als jij dat niet als zeepsop vindt smaken). Lekkerrrr!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0