Wat heb je nodig? (voor 2 pers.)
100 gram fusillade, gemaakt van erwten
100 gram penne, gemaakt van rode linzen
100 gram diepvrieserwten
100 gram bevroren tuinbonen
8 asperges (indien niet verkrijgbaar, dan een pot schorseneren)
1 (biologische) citroen (schil geraspt, de helft uitgeknepen voor het sap)
edel gistvlokken of Parmezaanse kaas
olijfolie
zout en peper
Wat te doen?
Kook de penne en de fusilli zoals aangegeven op de verpakking. Kook de diepvrieserwten en de tuinbonen zoals aangegeven op de verpakking. Schil de asperges, breek het houtachtige uiteinde af en kook de asperges gaar. Rasp de citroenschil en pers de helft van de citroen uit. Doe alle ingrediënten door elkaar en voeg dan naar smaak de edel gistvlokken of de kaas toe. Breng op smaak met zout en peper en roer er wat olijfolie door. Feel fresh!
Reactie schrijven